Стојанче Ангелов се цементираше на позицијата ЦИРКУЗАНТ НА ВЕКОТ

Loading...

Просто не е за верување, но имаме видео. Стојанче Ангелов се цементираше на позицијата ЦИРКУЗАНТ НА ВЕКОТ. Имено, човекот кој е УЧК ја преименува од терористичка организација во регуларна војска, кој се поклони пред жртвите на Зимбери, командантот на УЧК од Кумановско сега е со нови достигнувања. Забавува народ за без пари.

Стојанче Ангелов – циркузант на векот

Gepostet von Александар Македонски am Samstag, 22. Dezember 2018

Дали ова глупирање е за да се покрие ова? Проценете сами.

Кој лаже? И со која цел? Кој е измеќар на УЧК? Ја разобличивме лагата. И нека стои сведоштво за вечни времиња.

Gepostet von Filip T. Petrovski am Samstag, 22. Dezember 2018

Сестра Стојанка ветеранка заборавила што изјави давала. Во САМО ВИСТИНА безобразно лажеше дека УЧК не користеле цивили како штит пред нив. И веројатно си мислел човекот дека никој не се сеќава како навистина беше.

Gepostet von Filip T. Petrovski am Samstag, 22. Dezember 2018

* * * * Следете не на Фејсбук. * * * * Имаме интересни содржини секој ден, сите не се објавуваат на сајтот!!
loading...