Стојанче нема веќе да крши ќерамиди, сега бил функционер

Loading...

Стојанче нема веќе да крши ќерамиди, сега бил функционер

Еве вака објасни самиот тој во пост на Фејсбук и Твитер. Наравоучение: Глупирањето може да ве направи директор…

Заврши времето кога безмалку безгрижно си кршев ќерамиди со глава.
Од синоќа раководам со Главниот Штаб за управување со кризната состојба предизвикана од Ковид 19.
Заради поуспешна работа на Главниот Штаб, покрај учеството на многуте стручни лица од различни институции, добредојдени се и сите ваши конструктивни идеи, забелешки, совети и критики кои може да ги напишете на ФБ страната на Центарот за управување со кризи.

Отприлика вакви луѓе ја водат државата

* * * * Следете не на Фејсбук. * * * * Имаме интересни содржини секој ден, сите не се објавуваат на сајтот!!
loading...