Странец брутално ја опиша Македонија и собра милион прегледи на Youtube

Погледнете го ова хит видео кое на Youtube има повеќе од 1 милион прегледи. Се работи за влогер кој ја опишува секоја земја. Од неговата емисија посветена на Македонија ќе се запрепастите колку работи знае за нашата земја. На неговиот Youtube канал Geography Now буквално ја опиша Македонија од Вевчани до Тетово од Куманово до Гевгелија …

Loading...