Странец ја опишта Македонија и собра милион прегледи на Youtube (ВИДЕО)

Loading...

Погледнете го ова хит видео кое на Youtube има повеќе од 1 милион прегледи. Се работи за влогер кој ја опишува секоја земја. Неговата емисија посветена на Македонија просто ќе се запрепастите човекот колку работи знае за нашата земја. На неговиот Youtube канал Geography Now буквално ја опиша македонија од Вевчани до Тетово од Куманово до Гевгелија…

loading...
Loading...