Страотна слика по невремето во Охрид: Смачкани приколки, откорнати дрва, превртени маси и шатори во автокампот Љубаништа

Невремето кое беше проследено со силен ветер и дожд вчера попладне го зафати и охридското крајбрежје.
Во автокампот Љубаништа, кај Свети Наум, уништени се дел од приколките и шаторите, а ветрот корнел гранки и дрвја.
За среќа нема повредени во бесото невреме.

На социјалните мрежи беа објавени и фотогтафии по невремето на кои се гледаат смачкани приколки, откорнати дрва и превртени маси и шатори.

Loading...