Страшно невреме вчера направи пустош во Црна Гора (ВИДЕО)

Loading...

Вчера попладне Црна Гора ја зафати страшно невреме, во кое луѓе едвај спасуваа жива глава на поројниот дожд, ветерот, грмотевиците и во силните бранови. Невремето создаде многу проблеми и во сообраќајот. Повеќе улици се поплавени и реки вода течат по нив, а имало одрони и искршени дрвја. Полицијата спасила седум лица од морето кои и покрај црвениот аларм не си заминале од плажа.

 

 

 

loading...