Сцени од филмот „Сам дома“ направени од колачиња кои се топат во устата

Loading...

Дизни неодамна претстави сцени од филмот „Сам дома“ направени од колачиња, по повод 30-годишнината од излегувањето на првиот филм. Тие изгледаат толку вкусно!

loading...