СЈО ЗА ПРЕДМЕТОТ „ТИТАНИК“: Отворена е истражна постапка за поранешни министри, судии, нотари

Кривичните дела против изборите и гласањето и легитимитетот добиен со такви избори е она што според ова обвинителство од кривично-правен аспект претставува почеток на криминализација на целокупниот институционален систем, истакнаа … Продолжи со читање СЈО ЗА ПРЕДМЕТОТ „ТИТАНИК“: Отворена е истражна постапка за поранешни министри, судии, нотари