Таа е една од најпознатите убавици: Овој дел од нејзиното тело изгледа ужасно поради грешка која сите жени ја прават

Loading...

Ако со години носите непријатни чевли и високи потпетици, тоа сигурно остава последици. Оваа фатална грешка многу ја чинеше и Викторија Бекам, која важи за една од најубавите жени на светот, со одличен стил.
Но, кога ќе ги погледнете нејзините стапала, ќе се соочите со ужасна глетка. Таа има целосно деформирани прсти на нозете, отоци и зараснати рани.
Викторија беше фотографирана додека носи стилска црвена комбинација, со чизми со отворени прсти што го откриваа најкритичниот дел од нејзиното тело – нејзините прсти.
Престанете да носите чевли кои ви се мали, тесни и неудобни. Воопшто не се наивни последиците од нив.
Погледнете како изгледаат стапалата на Викторија:

loading...