Таа е 33 години постара од неа, тежи 3.490 килограми, но девојчето и слоницата се најдобри пријатели

Loading...

Ова индиско семејство живее од слонови. Ги обучуваат за работа, но и за верски церемонии. Махут, тренер за слонови, е традиционална машка занимација, а момчињата им приоѓаат на животните на рана возраст, но не како девојчина. 

Родителите велат дека не знаеле како ќе реагира слоницата Ума Кути ќе реагира на нивната ќерка. Пред тоа, тие не дозволуваја ниту едно бебе да и пристапи, но малата Бама беше упорна. По неколку дена, тие решија да ги запознаат. Љубовта на прв поглед се роди меѓу нив.

loading...