ТАА ПЛАЧЕЛА И ГИ МОЛЕЛА ЛЕКАРИТЕ ДА НЕ УМРЕ ОД РАК! Убавата Брена ја известиле СТРАШНА ДИЈАГНОЗА, итно оперирана, а од ова најмногу се плашела

Пејачката Лепа Брена не сака да открива приватни проблеми, но откри дека своевремено се соочила со здравствен проблем поради кој морала итно да се оперира. Имено, Брена еднаш призна низ што поминала.

Во 2010 година имав сериозна операција на циста на јајниците. Докторот Саша Љубиќ ми рече да го направам тој фамозен БРЦА тест, каде што се покажа дека имам мутиран ген и голема шанса и можност да добијам рак на дојка. Мојот тумор маркер беше многу висок и итно отидов на операција за циста на јајниците – изјавила Брена пред неколку години.

ТАА ПЛАЧЕЛА И ГИ МОЛЕЛА ЛЕКАРИТЕ ДА НЕ УМРЕ ОД РАК! Убавата Брена ја известиле СТРАШНА ДИЈАГНОЗА, итно оперирана, а од ова најмногу се плашела

Еден или два дена не можев да го повторам мојот телефонски број, бидејќи бев многу шокиран. Имав таков страв да не ги однесам моите деца на пат, дека може да се случи се. Ужасни слики ми блеснаа низ мислите. Сепак, подобро е навреме да прифатиме некои тешки факти и да знаеш да се бориш со нив и да не бегаш од проблеми – рекла Брена, која во тој момент подготвувала два концерта за сласт, но сето тоа го премолчувала за да не се вознемири. луѓе кои работеле со неа.

Пронајдете не на следниве мрежи: