Таа сака да има најшироки колкови на светот – не престанува да се дебелее иако здравјето ѝ е загрозено

Loading...

Боби Џо Весли, 44-годишна жена од Пнесилванија сака да стане жена со најшироки колкови на светот.
Обемот на нејзините колкови е 241 сантиметар и не планира да престане да додава килограми додека не се прошири за уште 10 сантиметри, за да го собори рекордот, иако нејзиното здравје е загрозено.


Поради нејзината тежина докторите ја окарактеризирале како „бомба која секој момент може да експлодира“.
И покрај сите предупредувања, Боби Џо не престанува да се дебелее.
Сака да стане жена со најшироки колкови, макар тоа да ја чини живот.

loading...