Така и е на Дара Бубамара кога фати 20 години помладо момче- наместо џентлмен тој сосема незаинтересиран за помош на пејачката

Loading...

Фолк пејачката Дара Бубамара веќе неколку месеци ужива во врската со две децении помладиот Тони.
Камерата на српскиот магазин „Папарацо лов“ ги начека на белградскиот аеродром, а тоа беше воедно и првото нивно појавување во јавноста.
Тие на аеродромот пристигнаа од егзотичното патување кое се случи неодамна, а она што најмногу предизвика реакции во јавноста е тоа што пејачката сама си го влечеше куферот.
За сето тоа време нејзиниот џентлмен не ја ни погледна пејачката, додека надвор од ародромот по Дара пристигна личниот шофер.
Нејзиното момче го оставија пред неговата зграда, а потоа пејачката си замина дома, погледнете.

loading...