Тамара во финалето ќе пее во првата половина- овој реден број ќе и донесе среќа на Македонија!

Loading...

Нашата претставничка Тамара Тодевска вчера влезе во финалето на Евровизија по 7 години пауза.
Македонската претставничка со песната „Proud“, влезе како прва во големото финале од десетте пласирани претставници кои вчера обезбедија влез во големото финале кое ќе се одржи утре со почеток во 21 часот.


Утре Македонија ќе настапи под редниот број 8 во првата половина од шоуто, со среќа!
Во продолжение еве потсетување од настапот вчера.

loading...