Тамара Тодевска ги напумпа усните, ова е резултатот

Loading...

Пејачката Тамара Тодевска изминатите неколку месеци е максимално посветена на својот физички изглед.
Вежбањето во теретана и негувањето во козметички и фризерски салони за неа е рутина која не ја заобиколува.
Во денешно време како да останаа многу малку од припадничките на понежниот пол кои не одолеале на трендот да ги зголемат усните или пак не биле задоволни од формата и волументот даден од мајката природа.

loading...