Тарабунов ја објави новата песна „Безвременска“

Loading...

Александар Тарабунов со нова песна ги изненади своите фанови. Нејзиниот наслов е „Безвременска“.
Освен со неговиот прекрасен вокал, Тарабунов даде голем придонес за оваа песна. Тој е автор на музиката и аранжманот. Заедно со  Зоран Зонде Стојановски учествувале во пишувањето на текстот.

Погледнет:

loading...