Таравари, коалицискиот на Мицковски, организираше следење на натпревар фудбал на Албанија

Вечерва до нас дојде информација и фотографии од Гостивар, подобро кажано реакција, која уредникот одлучи да ја објави. Во целост следи подолу: Градоначалникот на општина Гостивар Арбен Таравари организирал гледање … Продолжи со читање Таравари, коалицискиот на Мицковски, организираше следење на натпревар фудбал на Албанија