Тајна долго криена: Како кралот на народната музика останал без коса

Loading...

Покојниот Шабан Шаулиќ во една прилика за медиумите признал дека се кае што со години носел перика, па открил дека тоа го направил заради славниот кошаркар. Тој признал дека престанал да крие дека оќелавел поради Саша Ѓорѓевиќ.


Мислам дека тоа прв го направи Сале Ѓорѓевиќ и потоа и јас по него. Помислив: Фала на драгиог Бог што има уште некој, да се решам од оваа беда. Ја симнав и веќе никогаш не ја ставив – рекол Шабан и открил зошто останал без коса.
Додека имав коса користев некоја крема што даваше сјај на косата. Јас тоа лудачки го мачкав, а имав долга преубава коса. И потоа тоа средство си го зеде данокот и косата почна нагло да ми паѓа и брзо ја изгубив- објаснил Шабан.

loading...