Тајни кои мажите ги откриваат само на жената што ја сакаат!

Loading...

Понекогаш мажот не сака да разговара со никого на одредени теми. Меѓутоа, постојат некои работи кои партнерот може да ги каже, но само ако неговата сакана жена го праша за тоа.

Сака силно да ве прегрне

Заљубениот маж е подготвен со денови да ја прегрнува својата сакана. Вашата сакана личност никогаш не ви рекла колку е прекрасно да се спие во вашата прегратка? Поставете му го ова прашање. Верувајте, одговорот ќе ве изненади.

Се плаши да не ве загуби

Најчесто мажите се трудат да го сокријат од своите најмили фактот дека и тие можат да бидат исплашени.

Потреба за емоционална поддршка

Мажот ќе направи се за да не покаже дека му е потребна помош. Кога ќе го запознаете вашиот партнер доволно добро, ќе научите да препознавате кога без да ви каже – треба да го поддржите. Но, секогаш е подобро кога директно ќе прашате.

Сексуални фантазии

Сексуалноста често се преплетува со вина и срам. Сокриените желби вашиот партнер може да ги сокрие „зад седум врати“. Обидете се да го прашате за тоа.

Прочитајте го и ова:

НЕПРИЈАТЕН МИРИС „ТАМУ ДОЛЕ”

Следете не на Фејсбук. Имаме интересни содржини секој ден, сите не се објавуваат на сајтот!! За 5Г контроверзата ПРОЧИТАЈТЕТУКА.
loading...