Тања Савиќ го изгубила бебето

Loading...

Тања Савиќ преживува пеколен период во нејзиниот живот, а по расправија со сопругот Душан Јованчевиќ и неможноста да ги види нејзините синови Максим и Ѓорѓе, кои се во Австралија со својот татко, пејачката го загуби бебето.
– Во моментот кога беше најмногу потресена затоа што сфати дека не знае кога нејзините синови ќе се вратат, а освен тоа беше во војна со Душан, Тања се сомневаше дека е бремена. Тоа беше мала бременост, само неколку недели. Прво, се разбира, таа се обиде да разговара со Душан и да ја спушти топката најпрво, а потоа размислуваше да му каже што се случува затоа што двајцата сакаат трето бебе, сепак, тој беше навистина суров – вели добро информиран извор за „Скандал“ и додава:

– Тој не сакаше да се попушти, и тоа ја погоди Тања! Таа беше многу загрижена, поради расправијата со него, поради нејзините синови, кои се оддалечени илјадници километри од неа, и нема поим кога ќе може да ги види. Фактот дека таа не е во добри односи со нејзиниот сопруг е дополнително тешко за неа, па се плашеше дали и кога ќе ги види децата и не знае ни дали ќе го спаси бракот. Сето ова, како што се очекуваше, влијаеше врз нејзините хормони и психофизичката состојба и се случи спонтан абортус.Тоа беше капка што ја прели чашата, завршува изворот за споменатиот српски медиум.

 

loading...