ТАЊА САВИЌ ФАТЕНА СО ОПАСНО МОМЧЕ ВО КАФУЛЕ: Не ја симнува насмевката од лицето, А КАКО ТОЈ ИЗГЛЕДА…

Loading...

Брат и сестра решиле да се оттргнат од проблемите.
Познато е дека пејачката Тања Савиќ веќе подолго време води битка со цел да ги врати синовите, кои сопругот ги однесе во Австралија, а како што скоро најави во едно интервју, наскоро треба да бидат заедно повторно.
Пејачката објави фотографија со нејзиниот брат, на нејзиното Story, што предизвика бура од коментари на социјалните мрежи.


Бидејќи помина низ тежок период, секако уживањето со семејството ѝ помага да издржи додека не ги види своите деца.

loading...