Тешка сообраќајка во близина на Охрид

Loading...

Тешка сообраќајна несреќа вечерва после 19 часот се случи на магистралниот патен правец Охрид – Кичево во близина на селото Подмоље.
Сообраќајот е во прекин, а на лице место веќе се пристигнати екипи на службата за итна медицинска помош и на полицијата.
Според првични информации има жртви во несреќата.

loading...