„Титаник“ – закана од притвори за врхушката на ВМРО-ДПМНЕ

Два дена пред истекот на рокот за поднесување обвиненија, Специјалното јавно обвинителство (СЈО) поднесе 17 обвиненија. Обвинети се 94 физички и 7 правни лица за случаи поврзани со злоупотреба на службата, … Продолжи со читање „Титаник“ – закана од притвори за врхушката на ВМРО-ДПМНЕ