Ти и тој: Оваа таблица ќе ви ја покаже иднината на вашата врска

Loading...

Според нумерологијата, вашиот личен број е кодиран во датата на раѓање и истиот зборува многу за вашиот карактер, за вашиот однос кон љубовта, верноста, семејството. И за многу други работи. Врз основа на таа база може да се предвиди дали за вас и партнерот има иднина како пар. Дали сте компатибилни за создавање семејство, или пак следува разделба.

Соберете ги бројките од вашата дата на раѓање се додека не добиете едноцифрен број. Направете го истото и со датата на раѓање на партнерот. И погледнете каде крајните цифри во таблицата се пресекуваат. Таму ќе откриете симбол, а во следната таблица ќе ја прочитате и прогнозата за вашата врска.

На пример:

Таа е родена на 01.01.1988. 0+1+0+1+1+9+8+8=28. 2+8=10. 1+0=1

Тој е роден на: 13.05.1985. 1+3+0+5+1+9+8+5=32. 3+2=5

А еве ги и резултатите:

* * * * Следете не на Фејсбук. * * * * Имаме интересни содржини секој ден, сите не се објавуваат на сајтот!!
loading...