ТЛОТО НЕ ПРЕСТАНУВА ДА СЕ ТРЕСЕ- вечерва повеќе нови силни потреси во Загреб

Loading...

Кратко време по земјотресот во 20:54 часот, се почувствува уште еден благ потрес.
Според ЦСЕМ-ЕМСЦ, земјотресот бил со јачина 3,7 според Рихтер.
Тие посочуваат дека ова е 11 потрес во Загреб во последните 63 часа.

loading...