ТОДОРОВ: Обврска на ВМРО е да ги штити националните интереси на Македонија

Никола Тодоров денеска на својот Фејсбук профил коментираше за новонастанатата политичка состојба по понудата на Заев да се оформи концентрациона Влада. Ова е интегралниот текст: Македонското национално ткиво се распаѓа. … Продолжи со читање ТОДОРОВ: Обврска на ВМРО е да ги штити националните интереси на Македонија