Топ: Жарко, ти си мој тип на дечко!

Зарем дотаму дојде! “Големиот брат” им додели задача на станарите “СПИД дејтинг” а Драгутин Топ и Жарко Стојановиќ беа пар. Прво Жарко му подели комплименти на Топиќ, за спортистот на крај да му рече дека близнакот е негов тип.
Поточно, Жарко го пофали Драгутин, велејќи му дека е сладок и згоден.
– Што да ти кажам? Ти си сладок, згоден, скокаш високо – беше искрен близнакот, на што Топ му рече дека тој е негов тип на дечко.
Жарко ова малку го изненади, па се забавуваше со Драгутин, велејќи му дека тој го знаел тоа од самиот почеток. Топ не му остана должен, па своето додворување го заврши со реченицата:
– Ти си она што го очекував од Европа да ми го испрати.
Да ве потсетиме дека во јавноста неодамна се појавија фотографии од Жарко, каде се бакнува со своето момче со кого бил три години во врска.Зарем дотаму дојде! “Големиот брат” им додели задача на станарите “СПИД дејтинг” а Драгутин Топ и Жарко Стојановиќ беа

Пронајдете не на следниве мрежи: