Топ 5 видео игри за 2013-та година

Loading...

Годинава што следува ветува одлични нови видео игри кои би го привлекле вниманието како на помладите така и на постарите обожаватели на видео игри.
Еве неколку:
1. „Devil May Cry“- Гејмерската година започнува на 13 јануари, со пуштањето на оваа акциона игра од „Capcom“. „Devil May Cry“ доби високи пофалби во 2012 година.
2. „Dead Space 3“- излегува на петти февруари, тимот на играта Исак Кларк и Џон Карвер очекуваат огромен бум со оваа видео игра.
3. „Crysis 3“- излегува исто во февруари изграден врз „CryENGINE 3“, „Crysis 3“ ветува одлична графика и течна игра.
4. „Tomb Rider“-Оваа верзија на „Tomb Raider“  го прикажува потеклото на Лаура Крофт. Фанови од цел свет со возбуда го чекаат петти март.
5. „SimCity“- една од игрите кои се на врвот на листата за најочекувани видео игри за 2013 година, се очекува исто така на петти март.
Copyright 2012 Puls24 Сите права се задржани. Текстот не смее да се печати или емитува, во целина или во делови без договор со Puls24.Годинава што следува ветува одлични нови видео игри кои би го привлекле вн

loading...
Loading...