Торнадо во Мисисипи

Loading...

Американската држава Мисисипи беше погодена од торнадо, при што најмалку десетмина се повредени, а причинета е голема материјална штета.
Додека во секој округ се пребројуваат паднати стебла, уништени куќи и автомобили, патниците кои се возат на оддалечени патишта го снимале торнадото со камери од мобилните телефони.На аматерско видео снимен е воздушниот вртлог над Хитсбург во јужниот дел на Мисисипи.Во тој момент торнадото се спушта врз една од главните улици во градот, во кој се наоѓаат станбени објекти, згради и неколку блокови од Универзитетот во Јужен Мисисипи.
Макфакс
 Американската држава Мисисипи беше погодена од торнадо,

loading...
Loading...