Тортиља со туна и зеленчук

Loading...

Потребни состојки:
Тортиља
2 лажици хумус
Шери домати
Свежи краставици
Свежи пиперки
Туна од конзерва
Начин на подготовка:
Намачкајте ги тортиљите со хумус. Ставете ги туната и сечканиот зеленчук. Завиткајте ги тортиљите. Доколку не обожавате туна, може да ги направите тортиљите само со зеленчук.

loading...
Loading...