Тоше Проески: Јас држава која се вика ФИРОМ не познавам, јас доаѓам од Македонија (ВИДЕО)

Loading...

Македонската поп легенда Тоше Проески одржал прекрасен говор на неговиот концерт во Охрид пред присутните фанови во античкиот театар. Тоше Проевски важеше за голем патриот и човек кој си ја сака сопствената татковина и со голема верба во Бог. Нажалост овој човек Македонија предвреме го изгуби, тагата и сеќавањата живеат до денес со нас. Погледнете.

loading...
Loading...