Тој му е вкусот: Јована сите ја знаете, а знаете ли како сега изгледа првата жена на Жељко Јоксимовиќ?

Loading...

Мина Јоксимовиќ е ќерка од првиот брак на еден од најпопуларните пејачи во регионот, Жељко Јоксимовиќ.
Таа наследила извонреден талент за музика од нејзиниот татко, кој допрва треба да го потврди и докаже, иако за тоа има се’ уште време.


Мина често објавува фотографии со татко и, а ретко кога објавува понекоја фотографија и со својата мајка Весна, првата сопруга на Јоксимовиќ.


Бидејќи нејзината мајка не сака да биде експонирана во медиумите, Мина ретко ги постира заедничките фотографии со мама Весна.

loading...