ТРАГЕДИЈА: цунами ги ОДНЕСЕ бендот и публиката на концерт (ВИДЕО)

Објавена е снимка од моментот кога голем бран погодил поп-концерт на кој настапувал бендот Севентин, на плажата Танжунг Лесунг. Досега не паметиме да била снимена ваква трагедија на ваков начин:

Фронтменот на бендот објави на социјалните мрежи дека загинале менаџерот и басистот на групата, додека по останатите тројца членови на бендот и неговата жена сѐ уште се трага.

Loading...