Трамп или Бајден? Америка денеска бира претседател

Трамп или Бајден? Америка денеска бира претседател Кој ќе ги добие клучевите од Белата куќа на 4 години? Во кого имаат доверба американците? Пандемијата го промени начинот и односот кон … Продолжи со читање Трамп или Бајден? Америка денеска бира претседател