Трамп: објави во твит – Сумамед е решението!!

Loading...

Трамп: објави во твит – Сумамед е решението!! Според него комбинацијата на лекарства кои се всушност состав на СУМАМЕД, добро познато лекарство на нашите простори, бидејќи е од Хрватска, може да предизвика најголем пресврт во историјата на здравството.

Тврдењата дека се работи за делотворна комбинација претходно ја објавија и француски лекари во своја студија. Повелете линк до истата: СТУДИЈА ЗА ДЕЛОТВОРНА КОМБИНАЦИЈА ПРОТИВ КОРОНА ВИРУСОТ. Документот е достапен и за симнување.

Прочитајте уште и:

ПОВЕЌЕ ЗА ВИРУСИТЕ на пулс24 ПРОЧИТАЈТЕ ТУКА!!!

Се за КОРОНА ВИРУСОТ на пулс24 ПРОЧИТАЈТЕ ТУКА

За ВАКЦИНИТЕ на пулс24 ПОВЕЌЕ ТЕКСТОВИ ТУКА!!!

* * * * Следете не на Фејсбук. * * * * Имаме интересни содржини секој ден, сите не се објавуваат на сајтот!!
loading...