Трамп повика 1 милион резервисти во борба со КОРОНА ВИРУСОТ

Трамп повика 1 милион резервисти во борба со КОРОНА ВИРУСОТ За да помогне во врска со итни случаи на коронавирусот „Ковид-19“, американскиот претседател Доналд Трамп потпиша извршна наредба со која … Продолжи со читање Трамп повика 1 милион резервисти во борба со КОРОНА ВИРУСОТ