ТРЕБА ЛИ ДА УБИЈАМ ЧОВЕК ЗА ШИШЕ ВОДА- потресно сведоштво на пациент болен од коронавирус во штипската болницa

Loading...

Телевизијата Клан на својот Фејсбук профил сподели видео направено на инфективното одделение во штипската болница.
На видеото освен катастрофално лошите услови, пациентите сведочат и како никој од медицинскиот персонал не им се наоѓа на помош, ниту им пружаат нега.
Еден од сведоците пред камерата на телевизијата прашува дали треба да убие човек за шише вода, додека се бори со коронавирусот?

loading...