Тренд е да носите што помали ткаенини, а облините да ги истакнете што повеќе: Пејачката во костим за капење кој е на чекор од нудизам

Во денешно време дизајнирањето на костими за капење бара сè помалку материјал, а дали вие би следеле ваков тренд?

Пејачката Ара Квин Беј која е вистински пример за облик на тело во вид на песочен часовник, е вистински љубител на провокативните костими за капење.
На плажа во Мајами таа покажала дека го поддржува трендот којшто се одликува со неколку детали – горниот дел се носи на половина од градите, а долниот дел од костимот за капење исто така е многу предизвикувачки и со танга.

Тренд е да носите што помали ткаенини, а облините да ги истакнете што повеќе: Пејачката во костим за капење кој е на чекор од нудизам

Ваквите костими за капење ги истакнуваат раскошните облини. Секако, секој може да го носи тоа што му се допаѓа и во што се чувствува добро. Прашањето е само дали еволуцијата на дизајнирани костими за капење ќе се запре во некој момент и ќе тргне во некоја друга насока или ќе се врати на старо.
Многумина сметаат дека таа еволуција всушност е негодување и дека е уништена убавината на класичните модели. А, некои додаваат и дека најмногу им се допаѓаат комбинациите на некогашните и нови трендови.

Какви модели на костими за капење вие обожувате?

Пронајдете не на следниве мрежи: