Тренинг: Изгубете 300 калории за 15 минути

Loading...

Овие вежби ќе ви помогнат да губите по 300 калории дневно
Станува збор за 7 различни вежби што се прават по 45 секунди со 15 секунди пауза и се повторуваат во две серии.
Овој тренинг е фокусиран на затегнување на целото тело, а воедно го олеснува и согорувањето на калориите.

loading...