Тригодишно дете фатено на “дело”, не сака да признае дека “краде” слатки

Loading...

Пред три дена на You Tube се појави снимка која е толку неодолива што од тогаш собра скоро пола милион прегледи.
Станува збор за снимка на една мајка која го снимала своето дете Џон како го тера да ѝ признае дека јадел слатки.  
Но и покрај фактот дека на неговото лице има видливи остатоци од “слатките прекршоци”, тој остана непопустлив.
Мајката Ерика под видеото напиша: “Откако го снимив ова може да се види разликата помеѓу обичното зборувањето и зборувањето невистина. Тој има неверојатна имагинација и сака да кажува приказни. За мене ова е еден многу убав момент, нешто низ кое поминува секое дете… “Пред три дена на You Tube се појави снимка која е толку неодолива што од тогаш собра скоро пола милион прегледи.
Станува збор за снимка на

loading...