Трик од кујната за блескави алишта

Loading...

За алиштата да бидат блескави и долго да траат, има мал три од кујната.
Земете пола шолја алкохолен оцет, ставете ја на алиштата пред да ги ставите во мачина.
Оцетот многу избелува, ги прави алиштата поблескави, помага за да нема дамки од детергент на алиштата.

loading...