Три идеи за брз неделен ручек

Loading...

За викенд сигурно сакате да одмарате и идејата да не поминете многу време во кујната подготвувајќи ручек изгледа примамливо.
А што е побрзо и повкусно од кремасти тестенини? Секој може лесно да ги подготви, а комбинации има повеќе од вкусови.
Со овие три идеи за готвење тестенини на Tasty ќе направите брз и вкусен ручек и ќе имате повеќе време за себе, за семејството и за пријателите.

loading...
Loading...