Три лаги кои е подобро да не ги кажете

Loading...

Можеби мислите дека ќе го импресионирате, кога ќе му кажете дека ви се допаѓаат истите работи како него, но пред да заиграте на оваа карта, еве едно предупредување како тоа може да заврши лошо.
1. “И ти?” Па, и јас сум луда за мотори / кампување / банџи џампинг … ”
Само вие преправајте се дека сакате исти работи како него, па нема да помине долго кога викендот ќе го поминете во шатор, во шума, без топла вода …
2. “Дали земам дрога? Се разбира… ”
Ако тој се обидува да ве импресионира со тоа што се дрогира,бегајте. Можеби мислите дека ќе го импресионирате со тоа што сте подготвени да направите нелегални работи, но запонете, вистински фраер такво нешто не би го импресионирало.
3. “И мене „Кум” ми е најдобар филм! ”
Дајде, зарем не сфаќате дека со тоа само би си ги уништиле сите ваши состаноци?! Но, дека и на таков начин нема да му дадете шанса да види колку сте вие навистина сјајни. А, ако не му се допаѓа вашиот избор, кому му е грижа? Сигурно постои некој на кого сте му совршени баш такви какви што сте.
Copyright 2013 Puls24 Сите права се задржани. Текстот не смее да се печати или емитува, во целина или во делови без договор со Puls24.Можеби мислите дека ќе го импресионирате, кога ќе му кажете дека ви се допаѓаат истите работи како него, но пред да за

loading...