Три прашања кои ќе ви помогнат да го разоткриете

Loading...

Одредени работи, како првата љубов или првиот автомобил, заземаат посебно место во неговите сеќавања за цел живот. Затоа, ако малку прочепкате по некои негови емоционални спомени, можете да дознаете многу за него, со чија помош ќе го усовршите вашиот однос.
1. Раскажувајте му за првиот бакнеж
Тоа е добар начин да се откриете колку е романтичен. Ако се занесе на оваа тема, да речеме, започне да зборува за тоа како нејзиниот кармин мирисал на боровинки, тогаш знаете дека вашиот дечко има забележително мека страна. Од друга страна, ако сака да се пошегува за тоа и изјави дека се било некако чудно, тогаш тој не се грижи премногу за овие работи.
2. Која е твојата прва најголема победа?
Не е важно дали во основно училиште на турнирот со неговиот фудбалски тим има освоено трето место, овие податоци ќе обезбедат увид на тоа како тој гледа на конкуренција и натпреварувањето.
3. Што си ја купи од твојот прв заработен приход?
Можеби одвојувал пари за автомобил, а можеби ги ставал парите во банка за „црни“ денови. Што и да направил со парите, ќе ви покаже кои му се животните приоритети и кон кои материјални вредностите се стреми.
Copyright 2013 Puls24 Сите права се задржани. Текстот не смее да се печати или емитува, во целина или во делови без договор со Puls24.Одредени работи, како првата љубов или првиот автомобил, заземаат посебно место во неговите сеќавања за цел живо

loading...