Три ситуации кога навистина сте му потребни

Експертите велат дека повеќето момци бараат девојка на која знаат дека можат да се потпрат, особено во одредени ситуации.
1. Под стрес е поради работата
Нека се опушти. Кога има проблеми на работа, тој станува несигурен, и ако сакате да му помогнете давајќи му совет, ќе зазеземе одбранбена позиција. Подобро би било само да го потчукнете по рамо.
2.Вашата пријателка е „ужасна“ кон него
Останете неутрална, но дајте му на знаење дека ја слушате и неговата страна на приказната. Кажете му: „Разбирам зошто си лут. Немам идеја зошто таа ти кажала такво нешто.“ Овие зборови значат дека тој ја има вашата поддршка, а сепак да не мора да изберете виновник.
3. Доживеал непријатност во јавност
Охрабрете го со комплимент – кажете му дека тој е единствената личност која изгледа секси додека паѓа на подиумот, а потоа сменете ја темата. 
Copyright 2013 Puls24 Сите права се задржани. Текстот не смее да се печати или емитува, во целина или во делови без договор со Puls24.Експертите велат дека повеќето момци бараат девојка на која знаат дека можат да се потпрат, особено во одреден

Пронајдете не на следниве мрежи: