Трка на ролери

Loading...

ЈУ Детскиот културен центар-Карпош од Скопје и Град Скопје, годинава по втор пат ќе организираат ролер трка, наречена „Возиме кон иднината“.Во оваа спортска манифестација  ќе учествуваат училиштата од градот и околината.Манифестацијата ќе се организира во петок на пладне,  со стартна позиција на бул.„Илинден“, од пред фонтаната во Градскиот парк и ќе се движи  до раскрсницата на бул „Илинден“ со ул.„Никола Тесла“ (кај ЈП Паркови и зеленило).
макфаксЈУ Детскиот културен центар-Карпош од Скопје и Град Скопје, годинава по втор пат ќе организираат ролер трка, наречена

loading...