Тужба од 10 милони долари за сестрите Кардашијан?

Loading...

Познатата шминкерка Ли Тилет тврди дека сестрите Кардашијан и го украле името “Khroma Beauty’ кое е заштитен знак на нивната козметичка линија. 
Таа вели дека тоа име го користи дури од 2004-тата година. По се изгледа дека оваа инвестиција на сестрите нема да биде толку профитабилна бидејќи Тилет бара оштета од  10 милони долари за користење на името. 
Исто така таа тврди дека многу работела на имиџот на името и дека се ќе направи за да и се признаат правата. Тилет изреволтирана од нивната дрскост зашто како што вели таа никој неможе да си земе нечиј бренд само затоа што така решил без разлика дали се тоа познатите сестри Кардашијан.Познатата шминкерка Ли Тилет тврди дека сестрите Кардашијан и го украле името “Khroma Beauty’ кое е заштитен знак на нивната ко

loading...
Loading...