Туризам во вселената

Loading...

Додека земјата е слободен простор за истражување и туризам, вселената е сеуште недопрен и непознат дел, посебно не за туристи.
Научниците од НАСА се обидуват да го сменат ова, правејќи ја темата за туризам во вселената се поактуелна. Голем дел од светските приватни компании уште од сега си обезбедуваат места за посета на вселената.
Компаниите прават завршни тестирања и се очекува во брзо време да започне овој туризам, па така 96 километри околку земјата ќе бидат со цена од 200.000 долари од седиште.
Билет до месечината за двајца ќе изнесува 1.4 билиони долари.Додека земјата е слободен простор за истражување и туризам, вселената е се

loading...
Loading...