Туристите заглавени на скопскиот аеродром заминаа за Хургада

Loading...

Околу 150-те туристи кои со уплатени арамжмани за Египет од ноќеска останаа да чекаат авион на скопскиот аеродром по 10 часот конечно полетаа за Хургада. Како што инфорамираат на веб страницата на Меѓународен аеродром Скопје, полетале во 10:44 часот.
Туристите кои аранжманот го уплатиле преку неколку туристички агенции требало да полетаат ноќеска на полноќ, со одложување дека тоа ќе се случи во 2:30, потоа во 5:00 часот, и во 7:00 часот утрово.

 

 

loading...