Туркменистански министер со лисици и во солзи

Loading...

Претседателот на Туркменистан, во обид да покаже дека се бори против корупцијата и криминалот, го принуди екс министерот за трговија да признае дека бил корумпиран, а тоа беше прикажувано на државната телевизија.

loading...
Loading...